Over Van der Linden Installatie

Van der Linden Badkamers Installaties is een bedrijf dat al bijna 27 jaar diensten verleent in deze branche. In die periode hebben wij niet alleen waardevolle ervaring opgedaan, maar ook een passie voor het vak ontwikkeld. Daardoor staan wij voor vakmanschap en kwaliteit.

Dit merkt u onder andere in onze werkwijze. Wij voeren alles zelf voor u uit en zijn dus niet afhankelijk van andere partijen. Tijdens de werkzaamheden houdt uw contactpersoon u voortdurend op de hoogte van de gang van zaken. Deze persoon blijft uw aanspreekpunt gedurende het hele proces.

In ons advies en ontwerp nemen we alle details mee en zien we niets over het hoofd. Wij maken goede afspraken met u, zowel qua werk als oplevertermijn. En... wij komen onze afspraken altijd na! Wel zo prettig dat u daardoor bij ons nooit onvoorzien meerwerk voorgeschoteld krijgt.

Uiteraard kunt u bij Van der Linden Badkamers Installaties ook rekenen op betrouwbaarheid, service en garantie. Wij zijn aangesloten bij:

  • Techniek Nederland, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche
  • SEI: de Stichting Erkenning Installatiebedrijven
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang